PT - Bloggen

"Jag ser fram emot att jobba med dig och följa din hälsoresa, så tveka inte att höra av dig!
Det finns så många intressanta aspekter kring hälsa, livsstil och arbete. Under den kommande tiden skriver jag en del på PT-bloggen om olika spännande ämnen tillsammans med EBYs andra medarbetare"
Veronica
Lic. Personlig Tränare och Mediyogainstruktör hos EBY

EBY - Empowerment By You, innebär att tillvarata din egen förmåga att växa som individ. Vi har verktyg som kan stötta och guida dig mot ditt mål.
dumbbells, shoes, sneakers

Några röster om EBY

"Engagerade kostrådgivare med en hög kompetens och genuint intresse för hälsofrämjande arbete! Via EBYs kostrådgivare anpassades min kost utefter mina allergier, mitt höga tempo och min intensiva träning. Jag fick tillgång till flera bra recept som är klimatsmarta, nyttiga och riktigt goda och som dessutom är rimliga att hinna med som småbarnsmamma. Jag ser fram emot höstens uppföljningsmöten med EBYs kostrådgivare under min kommande tävlingssäsong i friidrott och rekommenderar er varmt att också anlita EBY!"
Nathalie
Kund hos EBY

"Efter att ha använt EBY under några månader har jag förbättrat i stort sett alla tidigare rutiner i min träning (främst löpning och yoga, men även en del "skrotlyftande" när andan fallit på).

Att från första stund få sina personliga förutsättningar, för en bättre hälsa, analyserade och sedan presenterade i lättöverskådliga träningsprogram, näringsintagsrekommendationer mm har varit, och fortsätter vara, väldigt peppande och lärorikt.
Att även ha en personlig hälsocoach "i fickan" som jag när som helst kunnat skicka en fråga till känns overkligt lyxigt för en som egentligen aldrig läst in mig på att träna "rätt" utan hellre kört lite oregelbundna övningar på känn. Jag tränar inte bara mer effektivt idag utan jag äter även mer hälsosamt tack vare det helhetsgrepp som EBY erbjuder."
Andreas
Kund hos EBY

way, path, outdoor
"Fick ett introduktionspass till MediYoga av Veronica.
Upplevde Veronica som väldigt professionell och kunnig. Passet ingav ett behagligt lugn och är absolut något som jag kan tänka mig att prova på igen"
Björn
Kund hos EBY

yoga, yoga mats, multicoloured-4650150.jpg
"EBY har visat mig kraften i avslappningsövningar och MediYoga. Jag var skeptisk i början men med Veronicas guidning upplevde jag övningarna naturliga och avkopplande. MediYoga har visat sig vara ett värdefullt verktyg för att hantera en stressig vardag.
Med Veronicas inspirerande kunskap får jag möjlighet att utveckla dessa nya förmågor"
Niklas
Kund hos EBY