Personlig Träning

physiotherapy, weight training, dumbbells

Hållbara mål

Vi fokuserar tillsammans med dig på dina målsättningar och önskemål och du får en träningsplan som är individuellt utformad.

 Träningsplaneringen anpassas successivt efter din utvecklingskurva och du har möjlighet att följa detta genom digitala verktyg. Via vår professionella träningsapp har du möjlighet att logga din träning, se träningsprogram, få uppdateringar och hålla en regelbunden kontakt med din Personliga Tränare.

Det finns också möjlighet att få digital coaching med din Personliga Tränare genom videomöten. Dessa coachingtillfällen bokas antingen som enskilda besök eller ingår i några av våra premiumpaket.

Konsultation

Program & Träning

Träning

Träningsplanering

Uppföljning

Hälsa & Resultat

Personlig Träning Online hos EBY

Du bokar ett första möte tillsammans med EBYs Personliga Tränare. Inför mötet får du fylla i ett vetenskapligt framtaget frågeformulär för att svara på frågor kring livsstil, träning och kost. Detta görs digitalt och du har sedan tillgång till detta framöver för att få en översikt över ditt utgångsläge, din uppföljningsplan och dina kommande uppföljningsresultat.

PT-timmeOnline coaching med
Personlig Tränare/timme,
digitalt möte.
Grundpris 890 kr/timme.

Kontakta oss för bokningsförfrågan.

STARTEN

3 MÅN

Kost & Träning 1899 kr/mån
Träning i fokus 1499 kr/mån (Premium)

HALVÅRET

6 MÅN

Kost & Träning 1599 kr/mån
Träning i fokus 1299 kr/mån
(Premium)

ÅRET

12 MÅN

En långsiktig planering för din hälsoresa med kost och träning.
(Premium)
Kontakta oss för bokningsförfrågan.

Detta ingår i våra paket

Individuellt utformat träningsprogram

Träningsprogrammen omfattar träningspass som är anpassade efter ditt utgångsläge, förutsättningar och mål. Dessa planeras efter dina önskemål om träning hemma, på gym eller utomhus.

Chatta direkt med PT


Du har tillgång till din Personliga Tränare i appen och kan ställa frågor och få feed-back via chatt.

Guide till träningspass och dess övningar

Du får tillgång till detaljerad beskrivning av övningarna med tillhörande bildinstruktioner för att hjälpa dig att utföra övningarna korrekt. Det går också bra att be din Personliga Tränare om feed-back på övningsutförandet.

Tillgång till app

Du får ett eget konto i vår smarta app som på ett enkelt sätt gör det lättare för dig att planera din träning under veckorna. I appen ligger ditt träningsschema och dina träningspass.

Regelbunden uppdatering för att nå mål

Varje månad uppdateras din träningsplanering och du får förslag på variation på träningspass som passar dig och dina önskemål.
Om du väljer både kost och träning i ditt paket ingår även nya recept och inspiration till din matlagning varje månad.

Komplettera med Personlig Kostplan

Om du önskar, så finns möjlighet att komplettera träningsplanen med en personlig kostplan som också läggs in på ditt konto i appen. Denna utgår från dina matpreferenser, recept anpassade efter eventuella allergier och den tid du önskar lägga ner på matlagning i vardagen.

Konsultation

Program & Träning

Träning

Träningsplanering

Uppföljning

Hälsa & Resultat